Vstupenky online

Rychlost i góly! Na Lapači pokračuje Ondřej Machala

Jan Tajzler • 06.05.2024

Doslova povedený úlovek představoval Ondřej Machala pro vsetínský tým v závěru přestupního období letošního roku. O svých kvalitách hráč s extraligovou minulostí v dresu Pardubic či Kladna na Lapači rychle přesvědčil trenéry, fanoušky a především vedení klubu. Na Vsetíně bude pokračovat i v nadcházející sezoně 2024/2025.

Ondřej Machala přišel na Vsetín v závěru přestupového okna na konci ledna letošního roku. Velmi brzy ukázal, že Valaši trefili do černého, neboť ještě v deseti utkání základní části zaznamenal rodák z Vysočiny šest kanadských bodů. Naplno své kvality prokázal v play-off, kde se zařadil mezi hlavní tahouny týmu a podílel se na rozhodujících momentech zlaté vsetínské jízdy.

V nejúspěšnější sezoně klubu v jeho moderní historii se Machala stal nejlepším střelcem týmu v play-off s celkovým počtem devíti vstřelených branek. Není tak divu, že si získal výraznou přízeň vsetínských fanoušků. Nyní můžeme zelenožluté příznivce potěšit zprávou, že Machala bude pokračovat ve vsetínském dresu i v nové sezoně. 

„Jsem rád, že to všechno vyšlo, že jsme si se Vsetínem vyhověli a že tu strávím další sezonu. Doufám, že to bude minimálně stejně dobrá sezona jako byla ta minulá. Samozřejmě hrozně se těším na fanoušky, až vyjedeme k prvnímu zápasu. Těším se na jejich skvělou podporu, jakou předvedli v minulé sezoně, a jsem moc rád, že mohu pokračovat na Vsetíně,“ vyjádřil se po podpisu smlouvy Ondřej Machala.

Tvořící se tým Vsetína na sezonu 2024/2025

  • Brankáři: Adam Pavlíček.
  • Obránci: Ondřej Smetana, Šimon Jenáček, Jakub Teper, Robin Staněk, Jakub Ďurkáč.
  • Útočníci: Luboš Rob, Vít Jonák, Pavel Klhůfek, Adam Hořanský, Štěpán Bláha, Tomáš Jandus, Matyáš Dědek, Štěpán Matějček, Roman Vaňo, Jaroslav Brož, Tomáš Šmerha, Ondřej Machala. 
banner pod článkem