Vstupenky online

Parkování u Lapače během finále

Redakce • 09.04.2024

VHK ROBE Vsetín si dovoluje informovat návštěvníky Zimního stadionu na Lapači o dopravních komplikacích v souvislostí s umístěním dopravního značení a probíhajících přípravných prací ke stavbě objízdné trasy ulice Na Lapači. Jedná se o omezení provozu na stávající komunikaci ke sportovní hale. Provizorní cesta je v jedné variantě šířky 3m. Řízení provozu je provedeno na základě značek přednost v jízdě.

Vzhledem k výše popsaným dopravním komplikacím, má klub ještě více omezenou parkovací kapacitu před zimním stadionem. Zbylá místa parkoviště vzhledem k soupeři ze Zlína obsadí se svými vozy Policie ČR. Doporučujeme fanouškům, aby zvolili záchytné bezplatné parkoviště ve fotbalovém areálu na Ohradě. Odtud bude odjíždět v 17:15 autobus přes obchvat města až na zastávku MHD „Vsetín, Rokytnice“ (směr Zlín, naproti středisku Kotovo) v docházkové vzdálenosti od zimního stadionu. Utkání začíná v 18:00.

Nazpátek se cestující dostanou rovněž ze zastávky „Vsetín, Rokytnice“ (tentokrát směr Vsetín, bezprostředně před Kotovem). Autobus bude ze zastávky odjíždět cca 10 minut po skončení zápasu. Využít lze rovněž další možnosti parkování v rámci města. Nabízí se také možnost zanechat vůz v areálu na Ohradě a k zimnímu stadionu dojít pěšky po chodníku na obchvatu a dále chodníčkem ke sportovní hale na Lapači a odtud k zimnímu stadionu. Více na přiložené mapce.

banner pod článkem