Vstupenky online

Setkání s hráči A-týmu i autogramiáda mistra světa! Odpoledne na Kapce se blíží

Redakce • 13.06.2024

Druhý ročník akce Odpoledne s VHK na Kapce se blíží! Již příští pátek se setkají hráči A-týmu společně s fanoušky, aby poměřili síly ve fotbalovém utkání a dalších aktivitách. Součástí programu bude také představení možných variant dresů Vsetína pro příští sezonu. Těšit se můžete i na návštěvu vsetínských odchovanců Jana Ščotky a Jakuba Málka. Valaši akci zakončí ohňostrojem. Na akci do Kapka resortu bude zajištěna kyvadlova doprava od Lapače, více informací uvnitř článku.

Místo konání: KAPKA resort, Lhota u Vsetína (webové stránky zde)


Odkaz na Facebook událost ZDE

VSTUP ZDARMA

Program odstartuje v 16 hodin a na své si přijdou děti i dospělí. Nebude chybět malování na obličej nebo skákací hrad. Připravena budou stanoviště, kde se můžete osobně setkat s hráči VHK. Hokejisté budou vybaveni dostatkem kartiček a budou připraveni poskytnout autogram. Na akci bude také představen nový příběh projektu #POMAHAME a již na místě se budou moci jak hráči tak i fanoušci zapojit. 

V 17 hodin pak odstartuje fotbalové utkání mezi A-týmem a fanoušky. Během  duelu se fanoušci mohou těšit i na čerstvého mistra světa a klubového odchovance Jana Ščotku, který poskytne i autogramiádu. Ke Ščotkovi se připojí další úspěšný odchovanec vsetínského klubu Jakub Málek, jenž byl v uplynulé sezoně členem širšího kádru národního týmu a nedávno podepsal nováčkovský kontrakt v New Jersey Devils.

Pozornost si určitě vyslouží modní přehlídka, na které klub fanouškům představí možné varianty dresu pro nadcházející sezonu 2024/2025. Nebude chybět ani soutěž s Datartem, kde se bude soutěžit o vouchery v hodnotě 3.000,-Kč na nákup v Datartu či fanshopu VHK. V 19:15 se pak všichni budou moct zchladit na ledové ploše Kapka resortu a zabruslit si společně s hráči A-týmu.

Oproti prvnímu ročníku se letos akce protáhne i do večerních hodin. Ve 20:00 odstartuje koncert kapely Já, Kubo & Band. Hudebníci budou fanoušky bavit až do 21:45. Celou akci ve Lhotě u Vsetína zakončí ohňostroj. Zábavným odpolednem návštěvníky provede z pozice moderátora legendární Lukáš Plšek a František Baláš.  

Těšíme se na vás!

Na co se můžete těšit:

Doprava:

banner pod článkem