Vstupenky online

2. třída se zúčastnila Mikulášského turnaje

Redakce • 04.12.2017

Hráči 2. třídy si zpestřili sezónu Mikulášským turnajem, který proběhl v Rožnově pod Radhoštěm. Celkem osmnáct našich hráčů si pod vedením trenérů Jana Podešvy a Pavla Hradila zahrálo hokej a prožilo zábavný čas na stadionu Černých Vlků. Síly postupně poměřili s domácím Rožnovem, Šumperkem a výběrem Trenčína. Bojovalo se o dárkové balíčky, ale také o medaile a poháry!

Jan Podešva (trenér 2. třídy): „Děti měly Mikulášský turnaj za odměnu. Po každém zápase Mikuláš, čert a anděl předávali ceny pro nejlepšího hráče. Vybraní dostali od nich dárkový balíček. Po ukončení turnaje byly dětem předány medaile a poháry. Děti se mohou těšit už i na další turnaj, který proběhne 28.12. v Bohumíně. Tam si zahrají proti týmům Bohumína, Martina, Třince, Karviné a Šumperku.

Účastníci turnaje za tým VHK:

  • Kryštof Čech, Lukáš Vyškovský, Tobiáš Náhlý, Jakub Žák, Libor Ibřišek, Marián Macíček, Jan Plánka, Adam Pončík, Jakub Hradil, Petr Koňařík, Pavel Randýsek, Vojtěch Kostrbel, Lukáš Ondruch, Jiří Šimek, David Malý, Tomáš Zezulka, Matěj Frolo, Tomáš Martinka.

Fotogalerie:

Celou galerii fotografií naleznete kliknutím zde.

Autor fotografií: facebook.com/miramaxphotography/

banner pod článkem