Vstupenky online

80 let klubu, 80 korun na zápas. VHK zavádí zlevněné vstupné pro studenty

Redakce • 08.09.2019

Navštěvujete základní, střední nebo vysokou školu? Jste držitelem studentské karty ISIC? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Vsetínské hokejisty můžete v nové sezoně přijít podpořit za zlevněné vstupné! VHK ROBE Vsetín totiž u příležitosti nadcházejících 80. narozenin klubu zavádí pro držitele platné karty ISIC cenu 80 korun za vstupenku na stání.

„Našich fanoušků si velmi vážíme, příjem ze vstupného činí také výrazný podíl rozpočtu klubu. Věříme, že tímto krokem do ochozů Lapače přivedeme další mladé lidi. A potěšíme i ty stávající, kteří nás dlouhodobě podporují,“ sdělil jednatel klubu Daniel Tobola.

Zlevněné vstupné platí od prvního mistrovského utkání sezony 2019/2020 pro držitele platné karty ISIC. Slevu na stání získáte pro předložení karty na pokladně stadionu, klub chce do budoucna řešit i uplatnění slevy při koupi vstupenek online.

ISIC (International Student Identity Card) je jediný celosvětově uznávaný doklad prokazující status studenta. Vydává jej světová organizace ISIC Association pod záštitou UNESCO. Průkaz může získat každý student navštěvující denní studium, což znamená, že se soustavným způsobem připravuje na budoucí povolání na škole či vzdělávací instituci působící na území České republiky a zároveň splňuje požadavky § 12 zákona č. 117/1995 Sb., tudíž má ze zákona status studenta.

Držitelem průkazu se tedy může stát student vysoké, vyšší odborné, střední, ale také žák základní školy nebo účastník jednoletého kurzu cizích jazyků s denní výukou. Pro žáky základních škol existuje varianta průkazu ISIC SCHOLAR.

O kartu ISIC můžete požádat přímo ve své škole nebo na webu www.isic.cz. Veškeré další informace vztahující se k tomu průkazu naleznete zde

banner pod článkem