Vstupenky online
permanentky v prodeji! | Vstupenky na Winter Hockey Games ZDE | Počet prodaných permanentek: 1941 (9.9.2024)

Startuje soutěž Do Prahy s IN Energií, vyhrát můžete vstupenky i ubytování

Redakce • dnes

VHK ROBE Vsetín ve spolupráci s partnerem IN Energie s.r.o. připravil pro fanoušky soutěž Do Prahy s IN Energií. Jak název vypovídá, soutěžit se bude o vstupenky na blížící se Winter Hockey Games v Praze, kde Valaši pod širým nebem nastoupí proti pražské Slavii. Soutěž se bude konat na sociální síti Facebook a výhru si bude možné vyzvednout vždy na nejbližším domácím utkání VHK.

Je to celkem jednoduché. Před každým domácím zápasem na klubovém Facebooku najdete soutěžní otázku, dle pravidel se tak stane vždy 48 hodin před úvodním vhazováním domácího zápasu. Fanoušci pak budou mít 24 hodin na zodpovězení otázky, poté se soutěž uzavře a budu vylosování 2 výherci, kteří získají vstupenky na Winter Hockey Games v Praze. Upozorňujeme, že se soutěží výhradně o lupeny na zápas VHK se Slavií Praha, který je na programu v neděli 8. prosince ve 12:30. Soutěž bude vrcholit 30. listopadu při utkání Vsetína s Duklou Jihlava. Při tomto domácím zápase bude probíhat los ze všech účastníků soutěže, kteří se následně utkají o dvě sady lístků včetně ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Praze. 

Pravidla soutěže:

1. Soutěž probíhá na Facebookovém profilu VHK ROBE Vsetín vždy v době 48–24 hodin před samotným utkáním.
2. 48 hodin před mistrovským utkáním bude na FB profilu zveřejněn banner s logem soutěže společně s otázkou spojenou s klubem VHK ROBE Vsetín.
3. Do soutěže se zapojí každý, kdo na zveřejněnou otázku odpoví v komentářích pod samotným příspěvkem (bannerem) k soutěži.
4. 24 hodin před nadcházejícím utkáním bude soutěž ukončena.
5. Ze všech odpovědí bude vylosován jeden výherce soutěže, který bude kontaktován na FB profil, kterým se do soutěže zapojil. Jako cenu obdrží dva kusy vstupenek na Winter Games (zápas VS – SLAVIA, 8.12.2024).
6. Výherce soutěže se svou účastí zavazuje k osobnímu převzetí vstupenek během utkání, ke kterému bude soutěž vyhlášena.
7. Výherce svou totožnost a právo na výhru prokáže platným občanským průkazem, anonymní profily (bez fotky, falešné účty) na FB nebudou do soutěže zahrnuty.
8. Předání výhry (vstupenek) proběhne po druhé třetině v prodejně Fanshop VHK (strana sezení).
9. Podmínkou účasti je souhlas s pořízením fotografie jako vítěze soutěže.
10. V případě, že se výherce nedostaví pro vstupenky, může za sebe nahlásit náhradníka, který výhru osobně převezme místo namísto výherce. V případě, že se nedostaví na předání vstupenek ani náhradník, zůstávají uvedené vstupenky pro slosování na další domácí mistrovské utkání (budeme losovat výherce pro 2 sady vstupenek).
11. Na sobotním utkání 30.11.2024 (utkání VHK ROBE Vsetín s HC DUKLA Jihlava) bude vylosováno více účastníků soutěže a tito účastníci se utkají o 2 sady lístků včetně ubytování ve 4* hotelu v Praze Don  Giovanni Hotel Prague - Great Hotels of The World.

banner pod článkem