Vstupenky online

Zástupci VHK a ROBE lighting podepsali novou smlouvu o další spolupráci

Tisková zpráva • 02.05.2024

Společnost ROBE lighting bude součástí valašské hokejové rodiny i v nadcházejícím období. Zástupci VHK ROBE Vsetín a právě generálního a titulárního partnera klubu ve čtvrtek podepsali novou smlouvu o vzájemné spolupráci. Společnost ROBE lighting podporuje vsetínský hokej již od roku 2016. Za tuto dobu Valaši postoupili do druhé nejvyšší soutěže, třikrát hráli finále Chance ligy a v uplynulé sezoně se po zisku mistrovského titulu probojovali až do baráže o Tipsport extraligu.

„Vsetínský hokej představuje neodmyslitelnou součást našeho regionu. Plně si uvědomujeme, kolik lidí dovede v tom nejlepším slova smyslu pohltit, a co pro celé Valašsko znamená. Důkazem může být uplynulá sezona, ve které hokejisté vybojovali titul mistra Chance ligy, a myslím, že i na barážové zápasy v brněnské Winning Group Areně se bude dlouho vzpomínat,“ uvedl Ladislav Petřek, jednatel ROBE lighting.

„Spolupráce mezi hokejovým klubem a společností ROBE Lighting úspěšně funguje již od roku 2016, proto pro nás bylo přirozené spojit naše cesty i pro nadcházející období. Těšíme se na další společné zážitky,“ doplnil.

Na slova Ladislava Petřeka navázal Radim Tesařík, sportovní manažer VHK ROBE Vsetín. „Z prodloužení spolupráce máme obrovskou radost. ROBE lighting je velká a úspěšná společnost. Bez její podpory bychom stěží dosáhli takových úspěchů, jaké se nám podařily v posledním období. Obrovsky si této podpory vážíme a věříme, že vzájemná spolupráce bude i nadále úspěšná,“ sdělil Radim Tesařík.

banner pod článkem