Vstupenky online

Detail zápasu

VHK Vsetín

Přípravné zápasy dorostu - Turnaj Přerov ne 5.8.14:30
VHK ROBE Vsetín
SKLH Žďár nad Sázavou
10:5(1:3, 5:1, 4:1)

Branky a nahrávky VHK: Jurek (Velikovský), Dědek, Půček (Dědek), Turek (Babeliak), Kočí, Babeliak (Kočí), Turek (Novotný, Kočí), Bednařík (Urban), Bednařík (Mikula), Urban (Bednařík). Střely na branku: 55:25.

VHK ROBE Vsetín: Tuček (Tkadlec) — Kunst, Velikovský, Kočí, Kuchařík, Caletka, Mikula — Jurek, Půček, Dědek — Novotný, Babeliak, Turek — Urban, Bednařík, Jakubu.

Ohlasy k utkání

Lubomír Konečný (Vsetín): Čekal nás první přípravný turnajový test v Přerově a jsem rád, že kluci mohou slavit na turnaji v konečném zúčtování prvenství s bilancí 4 vítězství. Každopádně pořád je přípravné období a všechny týmy zkouší hráče a připravují se na start v soutěžích. Kluky jsem na turnaji nechal hrát, moc jsem do hry nezasahoval a spíš jsem sledoval jak si počínají. Pozitivní určitě je, že jsme dokázali během 4 zápasů vstřelit 31 branek a myslím si, že minimálně 10 jsme ještě mohli dát, jelikož se jednalo o 100% brankové příležitosti. To je asi největší rozdíl oproti minulé sezoně. Na druhou stranu ale na spoustě věcí musíme ještě zapracovat. V tomto týdnu nás čekají další dvě přípravná utkání. Ve čtvrtek jedeme do Havířova a v neděli do Púchova, kde dostanou příležitost hráči, kteří měli od pátku volno.