Vstupenky online

Vsetínští junioři opět překvapili a Vítkovice porazili v nájezdech

Anna Pavlína Sedláčková • 22.12.2018

Vsetínští junioři se jeli tentokrát utkat s týmem z Vítkovic, který se jim podařilo opět porazit. V první třetině se žádnému z mužstev nepodařilo skórovat, byla pouze vyloučení v obou týmech. To až v první minutě druhé třetiny se prosadil Daniel Klímek a dostal svůj tým do vedení. Tento stav se držel pouze do 36. minuty, kdy se domácímu týmu podařilo vyrovnat na 1:1. Ve třetí třetině se Vítkovice dostaly do vedení, ale dlouho se jim zde udržet nepodařilo a v 52. minutě vyrovnává na 2:2 již výše zmíněný Klímek. Hrálo se tak prodloužení, které nakonec dospělo až k nájezdům. Zde mohl Klímek útočit na hattrick, jenže 38 sekund před koncem nastaveného času bohužel fauloval, čímž se o účast v nájezdech připravil. V nájezdech se jako první, ve 2. sérii, prosadil Petriska. V 5. sérii se Vítkovicím sice podařilo vyrovnat, ale ve druhém kole nájezdů byl vsetínský junior Petriska opět úspěšný a zajistil tak Vsetínu dva body do tabulky.

DHL Extraliga juniorů - 7. kolo - 2. část so 22.12.13:00
HC Vítkovice Ridera
VHK ROBE Vsetín
2:3sn(0:0, 1:1, 1:1 - 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 36. Věntus (Bílý, Beránek), 48. Vojtovič (Kunc) – 21. Klímek (Jenáček, Málek), 52. Klímek (Jindra, Jenáček), rozh. náj. Petriska. Rozhodčí: R. Mrkva – J. Gebauer, V. Lederer. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 43:32. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3.

HC Vítkovice Ridera: Piták – Kunc, Bílý, Smička, Zapletal, Vacula, Věntus (A) – Konečný, Fridrich (A), Tvrdý, Krška, Lednický, Pytlík, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva (C), Potočný, Ivan.
VHK ROBE Vsetín: Málek – Lašák, Kunst, Zeman, Jenáček (A), Pernický, Kožený – Jindra, Klímek (C), Vrána, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frydrych.