Vstupenky online

Zápas juniorů byl plný vyloučení, Vsetín si odváží jeden bod

Anna Pavlína Sedláčková • 26.01.2019

V první třetině se vsetínským juniorům příliš nedařilo, protože se dostali během tří minut do dvoubrankového skluzu. Ve druhé části zápasu už došlo i na častá vyloučení. Ta byla spíše na straně Pardubic, vsetínským se však v žádné z přesilovek nepodařilo vytěžit gól. Zato domácí v oslabení zvýšili stav na 3:0. Teprve až v 36. minutě se hostům zadařilo a střela Lukačky skončila za gólmanovýmy zády. Na konci druhé třetiny došlo k hromadnému vyloučení po bitce v 40. minutě, kdy šli na trestnou dva hráči Vsetína a dva hráči Pardubic za hrubost na 2+2 minuty. K tomu všemu ještě Jenáček dostal desetiminutový osobní trest. Ve třetí třetině se ve vyloučeních pokračovalo. V polovině třetí části byli opět vyloučeni dva hráči Vsetína, čehož využilo Dynamo a opět se dostalo do třígólového náskoku. V sázení gólů pokračovali až na konečný stav 5:1. Prodloužení už bylo pro Vsetín vítězné, díky úspěšné střele Frydrycha.

DHL Extraliga juniorů - 15. kolo - 2. část so 26.1.16:00
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
VHK ROBE Vsetín
5:1(2:0, 1:1, 2:0 - N 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky:12. Rozlílek (Kostka, Hrádek), 14. Costa (Rouha, Antoníček), 30. Trejbal (Rozlílek), 49. Kostka (Rozlílek, Chára), 58. Rozlílek (Kostka, Chára) – 36. Lukačka (Jenáček, Frydrych), rozh. náj. Frydrych. Rozhodčí:Kratochvíl – Bohuněk, Špringl. Vyloučení: 10:13 + Blažej (PCE) 10 min, Jenáček (VSE) 10 min. Využití: 3:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 60. Střely na branku: 50:19. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1.

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Vlk(Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Oliva, Nedelka, Blažej, Jelínek – Costa, Kubíček, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Trejbal, Tobiáš.
VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Kočí – Klímek, Vrána, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.