Vstupenky online

Junioři druhé vítězství proti Slavii nepřidali, padli v nájezdech

Helena Hegeďová • 22.02.2019

Vsetínští do zápasu nevstoupili vůbec dobře. Hned dvě vyloučení v první minutě poslala Valachy do tří a soupeř toho náležitě využil. Běžela třetí minuta a hosté museli dotahovat dvoubrankové manko. To během 12. minuty snížil Lukačka, jenž byl jedním z dvojice hráčů, kteří se v úvodu utkání potkali na trestné lavici. Druhá třetina branku nepřinesla, ale výkon hostujícího celku se zlepšoval a na začátku třetího dějství Vsacané vyrovnali. Vyrovnané skóre se však neuchytilo na dlouho a domácí útočník Brož opět dostal vedení na stranu Slavie. Bod pro Vsetín zařídil Jindra, jenž šest a půl minuty před koncem vstřelil třetí gól Vsetína. Základní hrací doba nerozhodla, vyrovnané prodloužení také ne, a tak se pokračovalo samostatnými nájezdy. V těch se Vsetínští nedokázali prosadit a z Edenu si tak odváží pouze bod.

DHL Extraliga juniorů - 21. kolo - 2. část pá 22.2.18:00
HC Slavia Praha
VHK ROBE Vsetín
4:3sn(2:1, 0:0, 1:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: 2. Steinocher (Všetečka), 3. Všetečka (Brož), 45. Brož, rozh. náj. Všetečka – 12. Lukačka (Jenáček, Klímek), 44. Klímek (Jenáček), 54. Jindra (Ondračka, Klímek). Rozhodčí: D. Müller – J. Schopf a R. Horký. Vyloučení: 8:9. Využití: 2:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 53. Střely na branku: 40:30. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:3.

HC Slavia Praha: Málek – D. Němeček, Bureš, Srdínko, Antoš, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Altrichter, Hasil, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.
VHK ROBE Vsetín: Sachr – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Vrána, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych.