Vstupenky online

Detail zápasu

VHK Vsetín

- 24.kolo čt 24.11.17:30
VHK ROBE Vsetín
Mountfield HK
5:1(2:0, 3:0. 0:1)
Branky a nahrávky: 3. Hruška (Hrad, Hrňa) 17. Podešva (Dalecký) 29. Podešva (Hrňa, Hruška) 31. Navrátil (Knébl, Davídek) 40. Odstrčil – Petr (Čermák)
VHK ROBE Vsetín: Štefl – Daleký, Hrad, Odstrčil, Pokora, Haschla, Pelikán – Podešva, Hruška, Hrňa, Knebl, Davídek, Navrátil, Smětal, Varga, Buš, Uhlár, Ciupa, Růžička
Mountfield HK: Tomíček ( 41. Svoboda) – Spudil, Jelínek, Burdech, Marša, Daňo, Hanousek – Lučan, Šimoníček, Petružálek, Šejnoha, Dvořák, Duhovec, Petr, Čermák, Regner
Domácím se úvod zápasu povedl na jedničku a hned ve 3. minutě vstřelil po ukázkovém blafáku branku domácí kapitán Hruška. V další šanci se ocitl domácí Knebl, ale místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče vystřelil a trefil padajícího obránce. Na druhé straně měl šanci hostující kapitán Čermák, ale nenašel skulinku mezi Šteflovými betony. Vzápětí vystihl chybnou rozehrávku hostující obrany Davídek, přihrál Kneblovi, ale ten trefil gólmana hostí do masky. Vsetínští měli v první třetině znatelnou převahu, obrovskou šanci měl po přihrávce Knebla Buš, ale nedokázal trefit branku. Domácí potom dostali možnost hrát 70 sekund přesilovku 5:3 a po střele Daleckého a dorážce Podešvy jí dokázali využít. Hosté v první třetině Štefla prakticky neohrozili, zlobil jen obránce Daňo svými výpady, ale ani on branku vstřelit nedokázal.

Druhou třetinu začali hosté náporem a minutu nepustili domácí z obraného pásma. Vzápětí, ale přišel útočný faul hostujícího útočníka a Vsetín si zahrál přesilovku. Ale byl to hlavně Štefl, který v ní kryl dvě nebezpečné střely Lučana. Hradečtí hokejisté se dočkali také přesilové hry, na rozdíl od domácích ji sehráli dobře, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. A tak platilo staré známé nedáš, dostaneš. Ve 29. minutě vstřelil svou druhou branku Podešva a o 2 minuty později skóroval i Navrátil po kombinaci celého útoku. Hosté se ale nevzdávali a mohli Regnerem snížit, ale Štefl opět zachránil. Ve 40. minutě napřáhl od modré Odstrčil a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Ve druhé třetině, se hra vyrovnala. Branky střílely však jen domácí a tak vedli po dvou třetinách 5:0.

Ve třetí třetině se do hostující branky postavil náhradník Svoboda a hned na začátku třetiny při přesilovce domácích se několikrát předvedl. I hosté si zahráli přesilovky a zákrok večera předvedl Štefl, když neuvěřitelně vychytal hostujícího útočníka a držel tak naději na čisté konto. Po několika zbytečných faulech domácích si zahrál Hradec 40 sekund přesilovku 5 na 3, ale hosté v ní branku Vsetína prakticky neohrozili. Potom se šance střídaly na obou stranách, nejdřív mohl skórovat Hrňa, ale Svobodova lapačka byla na místě a na druhé straně střílel nebezpečně nejlepší hráč hostí Daňo. Když už vypadalo, že udrží Štefl nulu, dostal mezi kruhy přihrávku Petr a nedal Šteflovi šanci. Domácí gólman nesl branku ve své síti nelibě a zlomil dokonce i svou hůl. Vsetínští junioři vyhráli třetí zápas po sobě a potvrdili zlepšenou formu.