Vstupenky online
permanentky v prodeji! | Vstupenky na Winter Hockey Games ZDE | Počet prodaných permanentek: 1517 (25.7.2024)

Invaze na Letnou! Valaši v adventu vyzvou pod širým nebem Slavii Praha

Redakce • 30.05.2024

Po dubnovém tažení do Brna, kde Valaši našli azyl pro barážová utkání s Kladnem, je na obzoru další invaze zelenožlutých barev. A to do hlavního města. Hokejisté VHK ROBE Vsetín se totiž zúčastní akce Winter Hockey Games 2024 a pod širým nebem na Letenské pláni vyzvou 6. prosince domácí Slavii. „Bude to parádní zážitek,“ zve fanoušky útočník Adam Hořanský na utkání, které se uskuteční v areně pro 16 tisíc diváků s výhledem na Pražský hrad. Vstupenky jsou již v prodeji!

Vstupenky na utkání Vsetína pod širým nebem koupíte nejrychleji ZDE (klikněte).

Winter Hockey Games 2024 přinese začátkem prosince do Prahy nabitý čtyřdenní program - dvě utkání Tipsport extraligy, souboj univerzitních týmů Česka a Slovenska i prestižní klání českých a světových legend. K tomu aktuálně organizátoři potvrdili složení zápasu slovenské extraligy mezi Slovanem Bratislava a Košicemi a navíc přidali do programu utkání první ligy mezi Slavií Praha a Vsetínem.

„Snažíme se o maximálně atraktivní program. Jsme moc rádi, že se nám povedlo dotáhnout detaily ohledně zápasu slovenské extraligy. Souboj mezi Slovanem Bratislava a Košicemi je tradičně atraktivním slovenským derby a věřím, že si ho užijí i čeští fanoušci,“ sděluje Martin Loukota, ředitel Asociace profesionálních klubů (APKLH).

Na Letné vyroste o prvním adventním víkendu hokejový areál o rozloze 10 000 m2, u rozlehlých tribun budou připraveny dvě obrovské LED obrazovky a diodový prstenec. Chybět nebude prostorná fanzóna, v níž bude pro fanoušky každý den připravena velkolepá show včetně hudebních vystoupení známých českých a zahraničních interpretů před každým utkáním (v ceně vstupenky).

Program Winter Hockey Games 2024:

Čtvrtek 5. prosince:
Česko - Slovensko (univerzitní hokej)

Pátek 6. prosince:
HC Slavia Praha - VHK ROBE Vsetín
HC Škoda Plzeň - Banes Motor Č. Budějovice

Sobota 7. prosince:
HC Slovan Bratislava - HC Košice
HC Sparta Praha - HC Kometa Brno

Neděle 8. prosince:
Česko - Výběr světa (souboj legend)

České legendy proti Výběru světa

Vrcholem čtyřdenního hokejového svátku bude souboj legend českého a světového hokeje. Sestavy jednotlivých týmů skládají ambasadoři a bývalí úspěšní reprezentanti Jakub Voráček a Patrik Eliáš, kteří se představí také na ledě, a Slavomír Lener, někdejší reprezentační trenér.

Na soupiskách už přibývají první hvězdná jména. Účast potvrdil bývalý vynikající centr Bobby Holík, někdejší švédský obránce Johnny Oduya i dvojice hráčů, kteří se v rámci svých kariér objevili po boku Patrika Eliáše - Jason Arnott s ním v dresu New Jersey Devils získal Stanley Cup a Brendan Morrison si po jeho boku zahrál před lety například v dresu Třebíče.

„Všichni patří mezi legendy NHL a těšíme se, že se nám je povedlo přilákat do Prahy. Petr Čech v hokejové výstroji bude také zcela jistě atraktivní součástí zápasu legend - vždyť čeští fanoušci ho na ledě mnohokrát neviděli,“ říká Patrik Eliáš, jeden z a ambasadorů akce. „Tohle je každopádně pouze zlomek ze seznamu hráčů, se kterým pracujeme. Další hvězdná jména brzy prozradíme,“ doplňuje druhý z ambasadorů Jakub Voráček.

Vstupenky a pořadatel akce

Prodej vstupenek na mimořádný hokejový víkend v Praze probíhá v síti Ticketportal (klikněte ZDE). Ceny vstupenek se pohybují od 390 do 1990 Kč dle kategorie (stání – sezení) a jednotlivých zápasů. Pro fanoušky u televizních obrazovek připraví porci přenosů generální mediální partner O2 TV Sport.

„Zápasy pod širým nebem mají specifickou atmosféru, my věříme, že jsme pro diváky seskládali atraktivní program a hokejisty požene dopředu zaplněná Letná,” dodává Andrea Bársony z agentury Eniva.

Pro tu půjde v prosinci už o několikátý hokejový projekt. Před lety stála za myšlenkou Winter Hockey Games ve Špindlerově Mlýně, její realizaci ale zmařil covid-19. Loni úspěšně vyprodala O2 arenu soubojem českých a slovenských legend při příležitosti výročí 25 let od českého triumfu na zimních olympijských hrách v Naganu, vyprodala i Zápas legend v Litvínově. A letos chce „dobýt“ Letnou.

Ceny vstupenek

  • Tribuny na stání a brankami: 390 až 990 Kč (podle zápasu)
  • Hlavní tribuny na sezení: 490 až 1990 Kč (podle zápasu)

Další informace:

Web | Facebook | Instagram

banner pod článkem