Vstupenky online

O výsledku utkání juniorů se Slavií rozhodla druhá třetina

Anna Pavlína Sedláčková • 02.10.2022

V první polovině první třetiny se hra přesouvala z jedné strany na druhou, až ve 14. minutě Vsetínští prostřelili puk za pražského gólmana. Vedení hostům vydrželo až do poloviny druhé periody, kdy se Slavii podařilo stav utkání vyrovnat. Vsetínským se následně dostalo příležitosti v podobě přesilové hry, které se jim však nepodařilo využít. Na druhé straně měl domácí celek šanci nejprve v trestném střílení, které zůstalo neproměněné. Netrvalo, ale dlouho a Slavia se prosadila za Tkadlecova záda. Ve třetí části utkání se Vsetínští snažili vyrovnat, ale nakonec všechny body zůstali v Praze.

Liga juniorů - 7.kolo ne 2.10.14:00
HC Slavia Praha
VHK ROBE Vsetín
2:1(0:1, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 29. Curran (Strnad, Vosmík), 37. Vosmík (Strnad, Hron) – 14. Rigo (Melenovský, Hamřík). Rozhodčí: Valda – Žídek, Kubas. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 43. Střely na bránu: 45:33. Průběh utkání: 0:1, 2:1.

HC Slavia Praha: Pittr – Kluch, Kulinič, Kříženecký, Hron, Dráb, Kubánek, Hrdlička – Tichý (A), Skoupý, Štípek, Fibigr, Holaník, Jokl, Dobner, Kvasnička, Strnad, Vosmík, Šachl, Curran.
VHK ROBE Vsetín: Tkadlec – Hamřík, Mojžíš, Zedek, Mošnička, Fojtík, Šedlbauer, Mlčoch – Heinrich, Budín, Janíček, Jurek, Stodůlka, Melenovský, Fencl, Rigo, Juráň.