Vstupenky online

DOR: Na postup jsme se hodně nadřeli, ví Zezulka. Wolves jsou hratelní

Helena Hegeďová • 19.03.2024

Cesta dorostu přes čtvrtfinále nebyla vůbec jednoduchá, rozhodnout muselo až třetí utkání. „Bylo to hodně nervy drásající, protože tady celou sezonu na něčem pracujeme, a kdybychom vypadli v prvním kole, tak by to bylo smutné, uvědomuje si útočník Jiří Zezulka. Teď na Valachy čeká Plzeň, s kterou naposledy prohráli. To však byli Vsetínští v okleštěné sestavě, jak si na soupeře věří teď?

Jaké pro vás bylo čtvrtfinále?
Nebylo to vůbec lehké, s kluky jsme se na postup hodně nadřeli. Celé to bylo spíš o hlavě, a nakonec jsme to zvládli. Hodně nám v tom pomohli také trenéři, kteří nás hecovali, a rozhodně i fanoušci.

Jak jste prožívali zápasy?
Všechny zápasy byly hodně nahecované, jak od nás, tak potom od fanoušků, kteří nás po celou dobu podporovali. Fakt jsme měli hlavy hodně nahoře, chtěli jsme vyhrát. Druhý zápas nám sice nevyšel, ale ty zbylé dva byly opravdu dobré. Na střídačce to žilo a všechno bylo super.

Panuje tedy spokojenost?
Ano, podle mě jsme hráli fakt dobře. Jen ten druhý zápas jsme nezvládli. Měli jsme hodně vyloučených a nějak nám to celkově nelepilo. Jinak jsme do toho dali s kluky všechno.

Čím to bylo, že zrovna druhý zápas vám nevyšel?
Nehráli jsme tak týmově, jak jsme měli. Každý z nás si to hrál moc na sebe.

Byla znát nervozita?
Nevím, jak to měli kluci, ale já osobně jsem vůbec nervózní nebyl. Možná na začátku na rozcvičce, ale takové věci z vás při prvním střídání spadnou, takže nervozita cítit nebyla. Naopak bylo hodně znát, když na stadion přišli fanoušci a hnali nás dopředu. To nás hodně namotivovalo.

Postoupili jste až z rozhodujícího třetího zápasu. Jaké to bylo hrát s vědomím, že musíte vyhrát?
Bylo to hodně nervy drásající, protože tady celou sezonu na něčem pracujeme, a kdybychom vypadli v prvním kole, tak by to bylo smutné.

Teď vás čekají Pilsen Wolves, jaký jsou soupeř?
Oni jsou na tom podle mě stejně jako my. Určitě jsou hratelní a můžeme nad nimi vyhrát. Když jsme byli na začátku měsíce u nich, tak jsme nebyli v plné sestavě. Bylo nás méně a bohužel nám to tam nevyšlo v prodloužení. Určitě se ale nad nimi dá vyhrát.

banner pod článkem