Vstupenky online

Další podpis odchovance, na Lapači pokračuje Michal Hryciow

Jan Tajzler • 21.05.2024

Vsetínskou obranu bude i v nové sezoně tvořit odchovanec klubu Michal Hryciow. Na Lapači se dohodl na nové jednoleté smlouvě, a v současné chvíli je tak sedmým odchovancem na tvořící se soupisce Vsetína. Hryciow na Lapači zažil prvenství jak ve druhé tak i v první lize a jeho kariéra je s krátkou anabázi v ostravské Porubě výhradně spojená s mateřským Vsetínem.

Michal Hryciow 

Michal Hryciow zasáhne už do třinácté sezony ve vsetínském dresu. Do A-týmu nakoukl již v dorosteneckých letech, poprvé se tak stalo při play-off 2. ligy v sezoně 2012/2013. Postupně si vypracoval pozici v základní sestavě a s mateřským klubem oslavil postup do první ligy v sezoně 2016/2017. V následující sezoně pak pomohl k postupu do druhé nejvyšší soutěže také ostravské Porubě, ale poté už zůstal věrný valašskému regionu, když ke vsetínskému angažmá přidal i několik střídavých startů do rodného Valašského Meziříčí. Ve skončené sezoně odehrál osmadvacetiletý zadák čtyřicet utkání v zelenožlutém dresu. Jeho předností jsou defenzivní úkony, proto nepřekvapí, že jeho produktivita se zastavila pouze šesti kanadských bodech. Společně se Šimonem Jenáčkem a Tomem Ondračkou tak bude mít obrana Vsetína na soupisce i třetího odchovance klubu. 

» Profil Michala Hryciowa na serveru eliteprospects.com

Tvořící se tým Vsetína na sezonu 2024/2025

  • Brankáři: Adam Pavlíček, Santeri Lipiäinen.
  • Obránci: Ondřej Smetana, Šimon Jenáček, Jakub Teper, Robin Staněk, Jakub Ďurkáč, Jan Zahradníček, Tom Ondračka, Adam Srdínko, Michal Hryciow. 
  • Útočníci: Luboš Rob, Vít Jonák, Pavel Klhůfek, Adam Hořanský, Štěpán Bláha, Tomáš Jandus, Matyáš Dědek, Štěpán Matějček, Roman Vaňo, Jaroslav Brož, Tomáš Šmerha, Ondřej Machala, Erik Hrňa, Erik Pospíšil, Radek Prokeš. 
banner pod článkem