Vstupenky online
permanentky v prodeji! | Vstupenky na Winter Hockey Games ZDE | Počet prodaných permanentek: 1517 (25.7.2024)

Fanoušci pozor! V prosinci si můžete v soutěži s Datartem vystřelit televizi

Klub • 04.12.2023

Blíží se prosincová domácí utkání vsetínského A-týmu. Valaši nastoupí v aktuálním týdnu na Lapači hned dvakrát a kromě podpory hráčů v boji o potřebné body, si mohou zasoutěžit také fanoušci. Nadále bude pokračovat soutěž s Datartem, tak jak ji znáte už od začátku listopadu, ale v prosinci si budete mimo jiné moct zastřílet i o novou televizi. Více informací naleznete uvnitř článku.

Soutěž bude probíhat po dobu tří prosincových domácích utkání VHK. Odstartuje již ve středu 6. prosince, kdy na Lapač dorazí tým pražské Slavie, bude pokračovat v sobotu 9. prosince v duelu s Litoměřicemi a vyvrcholí předvánočním šlágrem s Porubou, tedy 20. prosince. Během těchto tří utkání se po zakoupení losu do DATART soutěže automaticky zařadíte do losování pro střelbu o televizi, která se uskuteční právě 20. prosince. 

Ze všech kupónů ze zmíněných tří domácích utkání vylosujeme jako tradičně 5 soutěžících, kteří budou mít v den utkání s Porubou možnost si vystřelit jak vouchery při klasickém formátu soutěže, tak i zapojení do bonusové střelby o televizi. Bonusové kolo pro střelbu o TV bude probíhat dvoukolově. Po první a druhé střelbě se sečtou zásahy na otvorech (1x - 1 bod, 2x - 2 body atd). Soutěžící s nejvyšším počtem zásahů vyhrává TV. Pozor, do bonusové střelby se nezapočítávají trefy z klasické voucherové soutěže. 

Důležitá informace tedy pro všechny zájemce o soutěž zní: Nevyhazujte zakoupené losy z prosincových domácích zápasů! 

Každý fanoušek, který si zakoupí tiket pro přestávkovou soutěž, zároveň reálně podpoří rozvoj střeleckých schopností vsetínské mládeže. Klub totiž výtěžek z jejich prodeje použije k vybudování speciální střelnice pro hráče mládeže v bezprostřední blízkosti zimního stadionu. „Současnou střelnici využívá v rámci mládeže asi 250 dětí, které na ní trénují své střelecké dovednosti. V současné době je tato střelnice na hranici životnosti, proto bychom rádi vybudovali střelnici novou, která bude odpovídat současným nárokům,“ uvedl Petr Neumann, předseda VHK ROBE Vsetín.

banner pod článkem