Vstupenky online

Junioři Přerov neporazili, ale berou bod. Po tomto víkendu padají na 4. příčku

Helena Hegeďová • 20.10.2018

Vsetínští hokejisté vstoupili do zápasu lépe, a tak se mohli už ve 3. minutě radovat z gólu. Obratem však o minutu později inkasovali a chybou ve vlastním pásmu nabídli Přerovu i druhou branku v utkání. Do kabin se tak šlo za vedení domácího celku. Druhé dějství opět začali Valaši skvěle a Klímek svou druhou trefou stav srovnal. Hra nebyla plynulá, často se přerušovalo a vylučovalo. Hlavně na straně Vsetína, i když se jednalo o sporné momenty. Valaši se ubránili a povedlo se jim také dostat kotouč za záda gólmana Šimonů. To však zůstalo bez povšimnutí a ze vstřelené branky se naopak radovali domácí, jež vyhráli 4:2. V nadstavbě měli hosté z Valašska více šancí a zasloužený bod jim v nájezdech vystřelil pěknou akcí Marco Lukačka.

DHL Extraliga juniorů - 12. kolo - 1. část so 20.10.16:00
HC ZUBR Přerov
VHK ROBE Vsetín
4:2(2:1, 0:1, 2:0 - N 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Zmeškal (Hradil, Bieniek), 16. Ryšavý (Krátký, Šimanský), 41. Chytil (Bieniek), 54. Bieniek (Zmeškal) – 3. Klímek (Frydrych), 24. Klímek (Frydrych, Pospíšil), rozh. náj. Lukačka. Rozhodčí: Čuňočka – Bryška, Kučera Vyloučení: 6:7 + Šimon Jenáček (VSE) 10 min. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 148. Střely na branku: 27:40. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 4:2.

HC ZUBR Přerov: Šimonů – Kopeček, Tischer, Pohl, Takáč, Bieniek, Moučka – Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Zmeškal, Šimanský, Kylnar, Tarnoczy, Pěcha.
VHK ROBE Vsetín: Sachr – Lašák, Zeman, Š. Jenáček, Pernický, Kožený, J. Jenáček – Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.