Vstupenky online
permanentky v prodeji! | Vstupenky na Winter Hockey Games ZDE | Počet prodaných permanentek: 1517 (25.7.2024)

A-tým Vsetína zahájil letní přípravu

Jan Tajzler • 21.05.2024

Mužstvo Vsetína se poprvé v pondělí 20. května sešlo k zahájení letní přípravy. Staronový kondiční trenér Tomáš Frolo přivítal kompletní soupisku Vsetína, na startu přípravy tak tým neeviduje žádné zranění. První den přípravy také poodhalil další pohyby ve vsetínském kádru, které vysvětluje trenér Luboš Rob.

Jan Kern další sezonu na Vsetíně nepřidá

Do přípravy se Vsetínem už nenastoupil útočník Jan Kern, kterého klub uvolnil díky nabídce z extraligových Karlových Varů, více k odchodu odchovance pražské Slavie prozradil trenér Luboš Rob: „S Honzou Kernem je to tak, že byla určitá ústní dohoda, že když dostane nabídku z extraligy, vyjdeme mu vstříc. Kariéra hráče nabírá v takových případech jiných cílů, byli jsme osloveni Karlovými Vary, zda bychom uvolnili Honzu Kerna. V určitém smyslu jej dokážeme nahradit díky novým posilám. Domluvili jsme se tedy s Honzou, že jej uvolníme."

Naopak trenéři dají kromě nadějných juniorů v přípravě šanci i odchovanci Adamu Turkovi: „Co se týče Adama Turka, bylo to tak, že trenérský tým byl osloven, zda by se Adam Turek jako odchovanec mohl zapojit do přípravy. My se tomu samozřejmě nebráníme, zvažovali jsme to a vzali jsme Adama do letní přípravy. Primárně ale bude směřován do Valašského Meziříčí, absolvuje s námi přípravu a uvidíme, v jakém světle se nám ukáže,“ uzavřel Rob. 

Další pohyby ve vsetínském týmu podléhají probíhajícím jednáním, o jejichž výsledcích budeme fanoušky informovat prostřednictvím webových stránek. 

Sestava na prvním tréninku:

Brankáři: Santeri Lipiäinen, Adam Pavlíček.

Obránci: Jakub Ďurkáč, Jan Hamřík (příchod z juniorky), Šimon Jenáček, Tom Ondračka, Ondřej Smetana, Adam Srdínko, Robin Staněk, Jakub Teper, Jan Zahradníček.

Útočníci: Štěpán Bláha, Jaroslav Brož, Matyáš Dědek, David Heinrich (příchod z juniorky), Adam Hořanský, Erik Hrňa, Tomáš Jandus, Vít Jonák, Pavel Klhůfek, Adam Koláček, Ondřej Machala, Štěpán Matějček, Erik Pospíšil, Radek Prokeš, Luboš Rob, Tomáš Šmerha, Adam Turek (zkouška), Roman Vaňo.

banner pod článkem