Vstupenky online

Jarní VK Hokejová liga mládeže 2024 zná své vítěze

Helena Hegeďová • 08.06.2024

O tomto víkendu vrcholí Jarní VK hokejová liga mládeže, která běží od 20. dubna ve spolupráci s Kapka resortem. Mladí hokejisté soutěžili ve dvou konferencích podle věkových kategorií. Na každý tým čekalo 11 zápasů hraných 2x20 minut čistého času. V mladší kategorii zvítězil tým Púchova, ve starší konferenci se na konci radoval tým Kladiva.

Mladší konference poznala svého vítěze už v sobotu 8. června. Ve finálovém dnu se nejvíce dařilo týmu Púchova, který tak z ledu odešel jako celkový vítěz Jarní ligy poté, co v dramatickém zápase zdolal až v prodloužení tým HC Valaši. Na třetím a čtvrtém místě se umístily celky složené z hráčů, kteří se do ligy přihlásili jako jednotlivci. Třetí místo si odnesl VK Tým White a čtvrtá pozice v celkovém pořadí patří VK Týmu Black.

Konečné pořadí mladší konference:

  1. MŠK Púchov
  2. HC Valaši
  3. VK Tým White
  4. VK Tým Blach

U předávání cen za konečné umístění v lize byli přítomni útočník A-týmu VHK Luboš Rob ml. a trenér vsetínského A-týmu Jiří Weintritt.

Závěrečné zápasy starší konference byly pak na programu v neděli 9. června. Na prvním místě se umístil tým Kladiva, který ve finále porazil VK Tým. Třetí místo si odnesl Púchov a čtvrtou příčku obsadil Rachnateam. Tentokrát byl u předávání cen přítomen majitel Kapka resortu Dušan Kotrla.

Konečné pořadí starší konference:

  1. Kladiva
  2. VK Tým
  3. MŠK Púchov
  4. Rachnateam

FOTO: Vojtěch Zajíc

banner pod článkem