Vstupenky online
permanentky v prodeji! | Vstupenky na Winter Hockey Games ZDE | Počet prodaných permanentek: 1941 (9.9.2024)

Junioři nastoupí proti A-týmu Valašského Meziříčí

Helena Hegeďová • 26.08.2024

Juniory VHK čeká jedna ze zatím největších prověrek. V úterý 27. srpna totiž nastoupí v přípravném zápasu proti A-týmu Valašského Meziříčí. Na ledě soupeře jim však budou k ruce také čtyři hráči se zkušenostmi ze seniorského hokeje.

Junioři mají za sebou čtyři přípravné zápasy, poslední dva odehráli proti Přerovu, který hraje nejvyšší juniorskou soutěž. Tato utkání ale Valachům nevyšla, v obou případech vstřelili jen jednu branku a prohráli větším rozdílem. O góly VHK se v těchto případech postarali Miroslav Žárský a Jiří Zezulka. Teď ale čeká juniory další výzva.

Další utkání totiž odehrají v úterý 27. 8. ve Valašském Meziříčí, a to proti A-týmu Bobrů. Juniorský celek pro tuto příležitost doplní několik hráčů A-týmu Vsetína. „Nastoupí za nás i někteří hráči A-týmu. Chceme tým vhodně doplnit tak, aby bylo utkání co nejvíce vyrovnané. Sestavu jsme ještě dolaďovali, záleželo na Jirkovi Weintrittovi, které hráče bude chtít nasadit,“ okomentoval s výhledem k utkání hlavní trenér juniorů Rostislav Vlach. Trenéři se nakonec rozhodli, že juniorský celek doplní gólman Adam Pavlíček, obránce Jan Hamřík a útočníci Adam Turek a David Heinrich.

Utkání startuje v úterý 27. 8. v 18:00 a vstupné činí 50 korun. Vstupenky můžete koupit také ZDE v předprodeji.

banner pod článkem