Vstupenky online

Pololetní vysvědčení se blíží. Přijďte ho oslavit na Maškarní ples či Jedničkový zápas!

Redakce • 28.01.2024

Už tento týden převezmou školáci a studenti svá pololetní vysvědčení. VHK ROBE Vsetín u této příležitosti připravil další tematické dny. První akcí je Maškarní ples na ledě. V pátek 2. února si zájemci mohou přijít zabruslit na Lapač v maskách a to od 17 do 19 hodin. Budeme se těšit na vaše kostýmy a tři nejlepší oceníme! Návštěvníky čeká doprovodný program, mimo jiné vystoupení mladých krasobruslařek. Vstupné je i tentokrát dobrovolné a výtěžek z akce pomůže v rámci projektu #POMAHAME malému bojovníkovi Teovi. Akce se uskuteční ve spolupráci se Vsetínskou sportovní.

Na Maškarní ples na ledě navážeme sobotním utkáním A-týmu proti soupeři z Přerova. Začátek je rovněž v 17 hodin a zápas nese podtitul „Jedničkový“. Proč? Je to jednoduché. Všichni aktivní žáci a studenti se v sobotu budou moci pochlubit svým pololetním vysvědčením. Pokud shledáme vysvědčení za hezké, jeho držitel dostane možnost zatočit si kolem štěstí a vytočit si odměnu.

V banku budou volné vstupenky právě na utkání s Přerovem či slevy na nákup ve fanshopu VHK platné v rámci sobotní otevírací doby.

Kolo štěstí bude umístěno ve stánku před zimním stadionem, kde budete mít také možnost pomalovat svůj obličej do bojových barev. Přineste vysvědčení, zatočte si kolem a při troše štěstí máte vstup na utkání zdarma. Těšíme se na vás!

Maškarní ples na ledě

KDY: Pátek 2. února od 17:00
KDE: Zimní stadion Na Lapači
VSTUPNÉ: Dobrovolné (výtěžek půjde prostřednictvím projektu #POMAHAME na podporu malého bojovníka Tea Mazáče)
NEZAPOMEŇTE: Masky a kostýmy s sebou. Tři nejlepší oceníme!

Jedničkový zápas s Přerovem

KDY: Sobota 3. února od 17:00
KDE: Zimní stadion Na Lapači
NEZAPOMEŇTE: Přineste své pololetní vysvědčení! Jestli bude stát za to, můžete si v kole štěstí vytočit vstup na utkání s Přerovem zdarma nebo slevu na sobotní návštěvu fanshopu!

banner pod článkem