Vstupenky online

Nový titulární partner soutěže: Na scénu vstupuje Maxa liga

Redakce • 21.06.2024

Vsetínští hokejisté budou posledními vítězi Chance ligy. Od nadcházející sezony totiž sázkovou společnost Chance coby titulárního partnera 1. ligy nahrazuje loterie Maxa. Hlavním důvodem je skutečnost, že Chance nově spojí své jméno s fotbalem a stává od 1. července 2024 titulárním partnerem nejvyšších dvou českých fotbalových soutěží. Maxa je nová značka, pod kterou bude od podzimu vystupovat loterijní společnost Korunka. Ta stejně jako Chance spadá do skupiny Tipsport.

Díky spojení s populárním sportem se nové značce oblíbené loterie dostane zásadního zviditelnění u relevantního publika. Změna zároveň umožňuje využívat web na tuzemské doméně (maxa.cz) namísto domény evropské (korunka.eu).

„Ráda bych poděkovala společnosti Chance za šestileté partnerství s druhou nejvyšší hokejovou soutěží a přejeme jí mnoho úspěchů ve fotbalové spolupráci. Současně se velmi těšíme na spolupráci s novou značkou Maxa, která bude na základě kontraktu jak s kluby, tak s Českým hokejem titulárním partnerem 1. ligy do sezony 2027/2028 včetně,“ uvedla Jana Obermajerová, generální ředitelka BPA sport marketing, výhradního marketingového partnera Maxa ligy.

banner pod článkem