Vstupenky online

4. třída absolvovala příměstský tábor

Redakce • 30.08.2018

V minulém týdnu 20-24. srpna se na Lapači uskutečnil příměstský tábor pro hráče 4. třídy. Vsetínské mládežníky čekal nabitý program a to od ranních až do odpoledních hodin. Rodiče vždy na začátku dne své děti přivedli na stadion a odpoledně po 16. hodině si je vyzvedávali na stadionu domů. O děti bylo po celý den řádně postaráno. Celkem osmadvacet dětí si tak užilo týden jak na ledě, tak třeba i v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

ÚČASTNÍCI PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORU

  • Zelení: Martin Fabián, Jakub Šedlbauer, Daniel Spitzer, Filip Koňařík, Jakub Krupa, Marek Karola, Lukáš Křiva, Alex Tulej, Jan Plánka, Simon Nedzyński, Adam Němec, Jakub Kučerňák
  • Žlutí: Dominik Jašek, Adam Pončík, Adrian Šmigura, Marek Melichařík, Daniela Křenková, Jakub Zádrapa, Samuel Ščuka, Libor Ibřišek, Tomáš Martinka, Klára Martinková, Lukáš Gadžor, Tomáš Pastorčák, František Černý, David Šturala.
  • Brankáři: Vyškovský a Macíček.

„Příměstský tábor je určen pro děti čtvrté třídy, kde máme spousty dětí. Tudíž jsme byli nuceni je rozdělit do dvou skupin. Trénovali jsme dvakrát denně na ledě, ale i na sucho. Byli jsme v tělocvičně na Lapači, kde se hrál fotbal, florbal, ale také jsme navštívili vsetínské koupaliště. Vydali jsme se i do Rožnova pod Radhoštěm, kde si děti mohli užít Gibon park. Mohli si zaskákat, zahrát si minigolf a další aktivity,“ říká k programu trenér Tomáš Kuneta.

„Příměstský tábor je pro děti dobrý i vzhledem k přípravě na novou sezonu. Děti jsou každý den dvakrát na ledě, tudíž je to pro ně lepší. Na ledě jsou děti rozděleni do skupin, kdy jsou pouze čtyři hokejisté na jednom stanovišti, takže každému se trenér může věnovat více než na tréninku, kdy normálně je dětí na tréninku mnohem více,“ pokračuje hlavní trenér.

„Myslím, že reakce na tábor byly velice pozitivní, a to jak ze strany dětí, tak i trenérů. Každopádně takovýto tábor je velice náročný na organizaci. Proto bych chtěl poděkovat trenérům Honzovi Podešvovi, Liborovi Forchovi a Danovi Tesaříkovi, že odvedli skvělou práci při organizaci tohoto táboru,“ zakončuje Tomáš Kuneta.

Fotogalerie:

Celá fotogalerie zde:

banner pod článkem