Vstupenky online

V pondělí 1. července odstartuje prodej permanentek

Klub • před 2 dny

VHK ROBE Vsetín ještě jednou děkuje fanouškům a partnerům za podporu v loňské sezoně 2023/2024. Bez vás bychom to nedokázali! Také díky vaší podpoře budeme do nového ročníku Maxa ligy vstupovat v pozici obhájce titulu. Právě k nové sezoně dnes již vše směřuje a to včetně zahájení prodeje permanentek. Prodej odstartuje 1. července v 11:00. Konec garance pro držitele permanentek z loňské sezony je naplánován na čtvrtek 25. července ve 12:00.

Vážení partneři a fanoušci vsetínského hokeje,

díky úspěšně a tím pádem i delší předchozí sezoně jsme měli méně času na přípravu té nové. Základním stavebním kamenem je samozřejmě příprava rozpočtu na tu nadcházející, což jste mohli sledovat také na našich sociálních sítích, kde můžete sledovat úspěšnou misi Radima Tesaříka při naplňování rozpočtu. Již, nyní můžeme prozradit, že ve velmi krátké době se nám podařilo zajistit podporu všech významných partnerů vsetínského hokeje a půjdeme do nové sezony opět s těmi nejvyššími ambicemi. Tomu odpovídá i skladba kádru, kdy jíž nyní máme kádr do startu sezony připraven a to širší než tomu bylo v minulosti. Předchozí sezony nám ukázaly, že šíře kádru rozhoduje v těch nejdůležitějších částech sezony. Jen připomínáme, že se můžete těšit na jména, která by měla přinést zkušenosti i z vyšších soutěží jako Matěj Stříteský, Honza Lukáš, Radek Prokeš, nebo Tomáš Šmerha.

Jako každý rok bychom vás chtěli požádat o zachování podpory, jelikož příjmy z prodeje permanentek a vstupného jsou naším největším partnerem. Pokrývají cca. 25% rozpočtu našeho klubu, což je fantastické číslo! Rozpočet jsme měli minulou sezonu opět navýšen o cca. 15% oproti minulému, a to zejména díky dlouhému play-off a také baráži. Takto vysoké navýšení jsme nechtěli promítnout do ceny permanentek a vstupného, takže jsme se rozhodli pro kompromis a ceny jsme navýšili pouze mezi 5-10% dle typu místa. V rámci zkušenosti s postojem vedení extraligy ke způsobilosti našeho ZS k pořádání utkání baráže, jsme se rozhodli že letošní permamentky nebudou zahrnovat případné domácí utkání baráže na vsetínském stadionu. Dle průběhu sezony a jednání s vedením extraligy budeme podmínky upřesňovat. Věříme, že ani tato skutečnost vás neodradí podporovat náš klub a zakoupíte si celoroční permanentky vč. play-off nebo potom zakoupením vstupenek na jednotlivá utkání. 

VSTUPENKY A PERMANENTKY NA SEZONU 2024/2025

  • Prodej permanentek začíná v pondělí 1. července dle níže uvedeného harmonogramu. Garance míst na sezení pro majitele permanentek z minulé sezony je tentokrát do čtvrtku 25. července. Případná nevyzvednutá místa budou uvolněna od pátku 26. července. 
  • Nově již není k dispozici sektor K vedle hostující střídačky, který z organizačních důvodů veřejnosti uzavíráme. Fanoušky, kteří zde měli permanentky a mají zájem si permanentku pořídit i na novou sezonu prosíme, aby si vybrali jiná místa na stadionu popř. se spojili s p. Tkadlecovou a pokusíme se společně situaci vyřešit. Děkujeme za pochopení.

Ceny vstupenek v sezoně 2024-2025

Přípravné zápasy

(Zvolen, Tychy, Nové Zámky, Kometa Brno, Vítkovice)

Sektor

Cena

Stání 90 Kč
Sezení 110 Kč

*Permanentkáři sezení - platí rezervace jejich sedadel dle zakoupeného místa 

Zápasy základní části Maxa ligy 

III. Kategorie

(Pardubice B, Chomutov, Kolín, Frýdek-Místek, Sokolov)

Sektor

Cena

B, C 240 Kč
A 210 Kč
D 190 Kč
E, F, G 160 Kč
STÁNÍ 110 Kč

II. Kategorie

(Jihlava, Slavia Praha, Prostějov, Třebíč, Přerov, Litoměřice, Poruba)

Sektor

Cena

B, C 270 Kč
A 240 Kč
D 220 Kč
E, F, G 190 Kč
STÁNÍ 130 Kč

I. Kategorie

(Zlín)

Sektor

Cena

B, C 330 Kč
A 290 Kč
D 270 Kč
E, F, G 220 Kč
STÁNÍ 170 Kč

Zápasy play-off Maxa ligy

Ceny budou představeny na našem webu vždy s dostatečnou časovou rezervou před začátkem série.

Ceny permanentek na sezonu 2024/2025

    SEKTOR STANDARD EXTRA
    B,C 5800,- Kč 8900,- Kč
    A 4800,- Kč 7500,- Kč
    D 4100,- Kč 6500,- Kč
    E,F,G 3300,- Kč 5300,- Kč
    STÁNÍ 2000,- Kč 2700,- Kč

  • Prodej permanentek na sezonu 2024/2025 proběhne opět s možností zakoupení permanentky ONLINE. Prosíme všechny fanoušky, aby této možnosti využili. Zakoupení permanentky online mohou využít jak zájemci o permanentku na stání či sezení, tak i majitelé permanentek z minulé sezony či noví zájemci o permanentku. Nákup permanentky online je opravdu jednoduchý a nemusíte se bát, že byste jej nezvládli.
  • Díky ONLINE prodeji permanentek si můžete zakoupit permanentku pohodlně třeba i na telefonu a nemusíte stát ve frontě na zimním stadionu. Každý, kdo si zakoupí permanentku obdrží místo plastové permanentky VOUCHER, na základě kterého si bude moci od 6. srpna v uvedených termínech svoji již vytisknutou PERMANENTKU vyzvednout ve fanshopu na zimním stadionu. O možnosti vyzvednutí budeme informovat na našem webu.
  • Možnost ONLINE zakoupení permanentky přes klubový web je jednoznačně časově nejvýhodnější a budeme rádi, pokud ji naši fanoušci budou stejně jako v minulýych letech využívat. Pro držitele permanentek na sezení z minulé sezony přinášíme návod na správné zakoupení permanentky na stejné místo zde:

>>>NÁVOD: ZAKOUPENÍ PERMANENTKY ONLINE (KLIKNĚTE)

Prodejní doba permanentních vstupenek na ZS

Den Datum Dopolední prodej Odpolední prodej
Pondělí 22. července 10 - 12 hodin 14 - 16 hodin
Úterý 23. července 10 - 12 hodin 15 - 17 hodin
Středa 24. července 10 - 12 hodin ***
Čtvrtek 25. července 10 - 12 hodin ***
Pondělí 29. července 10 - 12 hodin 14 - 16 hodin
Úterý 30. července 10 - 12 hodin 15 - 17 hodin
Středa 31. července 10 - 12 hodin ***
Úterý 6. srpna 10 - 12 hodin 15 - 17 hodin 
Středa 7. srpna 10 - 12 hodin 14 - 16 hodin
Čtvrtek 8. srpna 10 - 12 hodin ***
  Pátek 9. srpna *** 14 - 16 hodin

Garance míst z minulé sezony

  • Pokud jste v minulé sezoně měli permanentní vstupenku na sezení STANDARD nebo EXTRA, tak si na své místo z loňské sezony můžete opět permanentku koupit. Vaše místo bude rezervováno až do 25. července 2024. Permanentku na své místo zakoupíte i v online prodeji, kde vás systém vyzve, abyste zadali své číslo permanentky z minulé sezony. Po jeho správném zadání vás systém pustí na místo a k platbě nové permanentky. Po zaplacení obdržíte voucher na permanentku.

Voucher versus plastová kartička (permanentka)

  • Stejně jako v minulé sezoně, tak i letos po zakoupení permanentky online obdržíte ne již hotovou permanentku, ale voucher, který pečlivě uschováte a později dle instrukcí na webu klubu vyměníte právě za již hotovou vytištěnou permanentku. Výdej bude probíhat v klubem stanovené dny, ale také před domácími přátelskými zápasy.

>>>NÁVOD: ZAKOUPENÍ PERMANENTKY ONLINE (KLIKNĚTE)

Ceny permanentních vstupenek

  • K dispozici jsou dva typy permanentek – STANDARD a EXTRA. Permanentka STANDARD nabízí jako v minulých sezonách platnost na přípravná utkání a utkání základní části. Permanentka EXTRA má platnost i na všechna domácí utkání play-off. Nově nebude platit na případnou baráž o extraligu. Samostatná permanentka pouze na play-off v nabídce nebude. Pro majitele permanentek STANDARD bude v nabídce možnost si koupit přes klubový web v případném play-off vstupenku na své místo na jednotlivá utkání ONLINE nebo jako obvykle na pokladně ZS.

Permanentka poštou

  • I v letošní sezoně můžete využít zaslání permanentky poštou. Služba stojí 169,- Kč. 

Permanentky pro firmy

  • Pokud máte zájem obnovení permanentek na sezení/stání i pro letošní sezonu popř. koupi nových obracejte se na sekretariát VHK Vsetín nejlépe nejprve emailovou formou na sekretariat@hc-vsetín.cz , p. Tkadlecová tel. č.725 623 189.
  • Místa pro stávající permanentkáře z loňské sezony jsou garantované do 25.7.2024 – poté budou uvolněny do volného prodeje.
  • Permanentky na firmu je možné platit pouze na fakturu převodem.
  • Uplatnění benefitů - pro letošní sezonu můžete také uplatnit poukázky k nákupu permanentky od firmy Edenred.
  • Přijímáme poukázky typu:
    - Edenred benefits
    - Edenred card

Poukázky nelze uplatnit pří nákupu online, nákup možný pouze na prodejně v prodejní dny permanentek na stadionu popř. dle individuální domluvy. Pozor! Poukázky musí být pouze v elektronické podobě (platební karta - edenred card). Papírové šeky již nepřijímáme. Permanentka musí být zaplacena celou částkou z benefitu.

Odpovědi na nejčastější dotazy

Kolik stojí permanentka na sezonu 2024/2025?
Fanoušci mají tradičně možnost zakoupit si permanentku na sezení, nebo na stání. Obě varianty si pak mohou pořídit buď na základní část (permanentka STANDARD), nebo na celou sezonu včetně přípravných utkání a play-off. Baráž o ELH nově není součástí (permanentka EXTRA). Ceny jsou vyobrazeny v článku výše.

Chtěl bych klub podpořit, je permanentka ta pravá cesta?
Příjmy ze vstupného a z fanshopu jsou pro klub klíčové, činí výraznou položku rozpočtu. Díky zájmu fanoušků se může Vsetín pravidelně prát o špičku soutěže.

Jak a kde si mohu permanentku koupit?
Prodej permanentek startuje v pondělí 1. července. Hlavním prodejním kanálem je forma online nákupu. Výše je odkaz na návod, dle kterého můžete postupovat. Princip je jednoduchý a nemusíte se bát, že byste to nezvládli. Výše v tabulce jsou vypsány termíny, kdy bude možné permanentku zakoupit osobně na ZS v kamenné prodejně fanshopu.

Jsou s prodejem online spojené nějaké poplatky?
Ne, při zakoupení permanentky online neplatíte žádné peníze navíc.

Měl jsem permanentku na sezení i vloni, platí mi garance místa?
Samozřejmě. Fanouškům, kteří si v loňské sezoně pořídili permanentku na sezení, držíme garanci jejich místa od začátku prodeje až do čtvrtku 25. července 2024.

Když si koupím permanentku na základní část, budu mít přednostní právo pořídit si vstupenky na play-off?
Ano, držitelé permanentky na sezení STANDARD budou mít po skončení základní části přednostní právo pořídit si vstupenky na play-off. O časovém horizontu bude klub v aktuální situaci informovat.

banner pod článkem